top of page
    • Obrázek autoraMimosa Confiante

    Somebody Told Me

    Aktualizováno: 23. 4. 2022


    Prohlašuji, že celý svět Harryho Pottera je výhradním vlastnictvím J.K.Rowling a tento příběh nebyl sepsán za účelem zisku.

     

    "Harry Potter nezvěstný již více jak rok!" hlásal titulek Denního Věštce, který Hermiona svírala v ruce. Její manžel Draco se na ni podíval přes svůj výtisk a tak divně se na ni podíval. Hermiona věděla, že něco ví. Její manžel nebyl tak nenápadný, jak si myslel. Zamračila se na něj přes okraj a ze shora se ozval hluk, jak se jejich dvě děti hádaly. Oba nad tím jen přetočili oči a Hermiona se rozhodla udeřit. „Tak kde je?!" Draco zavrtěl hlavou a rozšířil hraně oči: „Jak to mám asi vědět?" a pak se zhluboka nadechl: „Nemyslíš, že je mi úplně jedno, kde je Potter, když můj otec je sám někde ve Francii a odmítá se mnou mluvit?" Draco zakroutil hlavou a usadil se pohodlněji: „Nikdy mi neodpustí, že jsme se dali dohromady..." Nechal to vyšumět a Hermiona polkla. Věděla, že Lucius byl striktně proti jejich vztahu a jejich sňatek ho doslovně vyhnal. Ale v Hermioně najednou začalo klíčit podezření: „Nemyslíš, že Harry na to měl stejný názor? Vlastně..." mlaskla: „si jasně vzpomínám, že některé jeho výroky byly úplně stejné jako výroky tvého otce, jen pootočen..." Draco polkl a ztratil se ve vzpomínce...

    „Tati, rozhodl jsem se!" vrazil do Luciusovi ložnice a vytřeštil oči, když si všiml propletených nohou. MUŽSKÝCH nohou a vykukující střapaté kštice tmavých vlasů na nápadně bílé, svalnaté hrudi: „Tati?" vyhrkl a snažil se najít ztracenou rovnováhu. V ten moment Lucius otevřel oči a zabodl je do něho, Draco sledoval, jak se z nich pomalu dostává ospalost a Lucius zalapal po dechu: „Draco! CO tu děláš?" Najednou do Luciuse vjel hrozný vztek: „Co tu chceš?" a snažil se zakrýt svou společnost. Ten, ale nehodlal brát na zřetel nic a tak se zvedl, vrazil mlaskavou pusu Luciusovi na krk a rozkošnicky se protáhl. V této pozici zamrzl, jak jeho vědomím projelo poznání, že tu nejsou sami a že je skandál na spadnutí. Draco opět zalapal po dechu a vrhl rychlý pohled na Luciuse. Pak to z něj spadlo a on se začal smát: „No tohle! To je dokonale pokrytecké otče, jsi si toho vědom ano? Bývalý smrtijed a celebrita..." s tím se otočil, maskujíc svoje překvapení a dodal, aniž by se otočil: „Probereme to dole v pracovně, řekněme za 30 minut? Ať máte čas..." a odešel se vyrovnat se svým objevem... Lucius se podíval na Harryho a ten mu sklesle pohled oplácel...


    Vrátil se do přítomnosti a polkl, věděl, že Hermiona to z něj do několika minut vypáčí. Potlačil nepříjemný pocit, že za to zaplatí, ale rozhodl se, že z toho vytěží maximum pro sebe: „Fajn. Jsou spolu, stačí?" Hermiona sklapla jak ryba na suchu a napřímila se: „Kdo? Jako Harry má někoho? Stydí se za něj? Nebo co?" Draco potlačil protočení očí a myšlenku, že jeho žena není tak bystrá jak by se zdálo a znova se schoval za noviny, načež vyřkl: „Můj otec a Potter." Čekal, chvíli bylo ticho a pak se ozval obří jekot: „Cože???? To by Harry nikdy neudělal!" Draco shrnul lehce noviny a dodal: „Nevěříš, tak je pojedeme navštívit!" a s tím se natáhl pro svůj čaj. Hermiona na něj pořád vražedně koukala a ani si nevšimla, že už nesedí: „Fajn! Dáme děti na hlídání k Molly a Arturovi a pojedeme do Francie! Jsem zvědavá, co tam najdeme!" s těmito slovy se řítila nahoru po schodech jejich domu jako pomsta sama. Draco si povzdechl, promnul si prsty kořen nosu a zadoufal, že ho Lucius nezabije. Sám netušil, co tam vlastně má očekávat...


    Hermiona vše zařídila obdivuhodně rychle a rozhodla se, že Draco nebude dávat otci vědět o jejich návštěvě. Sebrala malý kufr a nacpala do něj několik jejich věcí: "Jdeme!" Draco protočil oči, ale šel k letaxu. Doufal, že ti dva mají dost rozumu a nebudou tam někde nazí! S tím vešel do krbu, mumlajíc adresu.

    Samozřejmě to byla planá naděje a než stihl zabránit něco vidět Hermioně, tak ta proběhla letaxem a Draca úplně převálcovala, načež zůstala stát s vytřeštěnýma očima a otevřenou pusou dokořán: "Harry?!" vyjekla.


    Jistěže oba slyšeli hučení letaxu, ale ani jednoho to nevyrušilo z jejich činnosti. Lucius ležel nahý na gauči s roztaženýma nohama a Harry mu zrovna fajčil penis. Lucius byl v deliriu a Harry se nemohl dočkat až bude sedět na něm. Takže je vlastně vyjeknutí ženského hlasu totálně vykolejilo. Lucius jen zvedl prudce hlavu a sáhl vedle sebe pro polštář, který si přitiskl do rozkroku. Harry naopak na zemi upadl a ukázal se návštěvě v celé své kráse. Zmohl se jen otočit na břicho a zamumlal: "Sakra Hermiono! Můžeš se otočit?" Draca vedle ní ignoroval, jelikož už ho stejně viděl, když s Luciusem svůj vztah započali.


    Draco se vzpamatoval první: "Počkáme v kuchyni!" a odtáhl Hermionu, která stále mrkala o sto šest a snažila se pochopit, co jí její mozek říká.


    Lucius zavrčel a pomohl Harrymu na nohy: "Tak nám to nevyšlo." Harry se uchechtl: "A divíš se, že nám to nevyšlo? Hermiona je nejchytřejší čarodějka, kterou znám a Draco neměl absolutně šanci to před ní utajit." Lucius jen pokýval hlavou a šel s Harrym ruku v ruce zpátky do ložnice, obléci se. "Blbeček..." zamumlal si Harry pro sebe.


    "Děláte si ze mě srandu? Vy dva tady děláte..." promnula si Hermiona spánky: "Dobře, máte regulérní vztah nebo prostě jen jste milenci?" zeptala se. Lucius s pozvednutým obočím ji sjel od hlavy až k patě a Harry jí odpověděl: "Jsme pár!" načež se Hermiona naježila. "Víš, že tě hledá půlka Anglie? Rok Harry! Smilnit můžete i doma, nebo co je tak problematického?" Harry se ohlédl na Luciuse. "Hermiono. Nikdo neví, že jsem gay a Lucius je pořád odsouzený smrtijed. Jak by to vypadalo? Chceme mít klid! Nechceme se skrývat a někomu něco pořád vysvětlovat!" Hermiona se zamračila. "Dobře, ale tohle nejde na věky. Budete to nakonec muset ven vypustit. Jednou Vás někdo spolu načape! Je jedno, že jste v cizině, kouzelníci také cestují a navíc tady ve Francii žije hodně angličanů, co tě znají! I Luciuse. Vaše vysvětlení je úplně mimo mísu. Nevím, co si mám myslet. Možná..." zmkla a podívala se na Luciuse: "tě tenhle zmanipuloval! Je starší a co se jeho týče, mohl by přijít o mnohem víc než ty. Přeci jen przní mladého nadějného muže a ještě ho donutí zmizet. Mohlo by to brát jako únos. Měli byste se nad tím zamyslet!" Lucius otevřel ústa aby se ohradil, ale Harry se postavil: "Fajn. Promyslíme to a teď možná by jste nás mohli nechat našemu klidu?" Načež se Hermiona zvedla, chytila Draca za ruku a táhla ho za sebou, aniž by se s někým byť jen rozloučila. Lucius si povzdechl...


    Harry je pak následoval do obývacího pokoje, kde si sedl v již prázdném pokoji na pohovku. Lucius si k němu přisedl a oba zírali na nyní již tichý krb: "Má pravdu..." ozval se Lucius: "Jednou by na to stejně přišli." Harry se na něj pohlédl: "Jo. Vždycky se najde nějaká čarodějnice, co čumí z okna a bonzuje. I kdyby jsme chodili ven jen v noci, tak se nějaká taková najde." Lucius se uchechtl jeho příměru: "Tak to pojďme zlegalizovat a podat oznámení do novin s vysvětlením tvojí roční nepřítomnosti.". Harry se napřímil. "Ty mě žádáš, abych si tě vzal?" Lucius přikývl: "Miluju tě, ty miluješ mě. Proč ne? Pojďme do toho šlápnout a vráťme se domů. Stejně ti Anglie chybí. Vidím to."


    Hermiona zasténala, když uviděla na stole u snídaně noviny s obrovským nápisem "Harry Potter nalezen!". Draco usrkl mléka a zahučel: "Dobré ráno lásko... Je toho víc a je to mnohem horší..." s tím jí hodil další noviny, se skvěl jiný obří titulek: "Potter manželem smrtijeda Malfoye!". Pod ním na ní mával Harry prstenem, s důstojně se tvářícím Luciusem za zády. Protočila oči. "Nač čekat, když můžu šokovat rovnou a tak jak já chci..." zasmál se Draco pyšně: "Malfoyovská taktika... Uštkni první..."


    -KONEC-


    Comentaris


    bottom of page